Lana Blažević Agent engedéllyel
Mobile
095/525-7325
View listings
Érdeklődés küldése

Biography

Rođena u Zagrebu gdje sam se školovala te živjela i radila razne poslove kroz privatno poduzetništvo, te dugi niz godina u osiguravajućoj kući. Kako mi je oduvijek bila želja živjeti na moru želja mi se ispunila prije pet godina kada sam se preselila u Rijeku. Kako sam poduzetničkg duha vrlo brzo sam i započela svoju karijeru u poslovanju sa nekretninama te sam kroz to vrijeme stekla jako puno znanja i iskustva te puno zadovoljnih klijenata sa kojima sam i nakon obavljenog posla rado u kontaktu i na pomoći. Ovo je za mene životni stil, posao koji volim i živim, svojim klijentima se posvećujem u potpunosti kako bi im stresni proces pronalaska idealnog doma prošao što mirnije. 
Slobodno vrijeme volim provoditi u krugu prijatelja i obitelji, na putovanjima, koncertima, u kazalištu, izletima i šetnjama u prirodu sa psom.

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 124 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.

Keresés