Branimir Pejković Assistant közvetítés
Mobile
099 250 5980
View listings
Érdeklődés küldése

About me

Branimir Pejković, rođen u Zagrebu 1980. godine, otac dvoje djece.

Završio sam Graditeljsku tehničku školu u Zagrebu, a potom diplomirao na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Profesionalnu karijeru započeo sam u građevinskoj tvrtki Tehnika. U gotovo 7 godina rada u operativi, sudjelovao sam u izgradnji i vodio više velikih projekata na području grada Zagreba.

U nastavku profesionalne karijere, radio sam 3 godine u Schwarz grupaciji, u sestrinskim tvrtkama Lidl i Kaufland, kao stručnjak za izgradnju na području Republike Hrvatske, gdje sam dodatno produbio svoja znanja o građevinskoj i arhitektonskoj struci.

Između karijere u Lidlu i Kauflandu, tri i pol godine radio sam u Hrvatskoj pošti u sektoru upravljanja nekretninama na poziciji stručnjaka za građevinarstvo, gdje sam bio glavna osoba za vođenje građevinskog dijela izgradnje Novog sortirnog centra, kapitalne investicije Pošte u Velikoj Gorici.

Uz taj zadatak, bio sam zadužen i za stavljanje u  funkciju nekretnina u portfelju Hrvatske pošte.

Od 2017. godine imenovan sam na Trgovačkom sudu u Zagrebu za stalnog sudskog vještaka za graditeljstvo i procjenu nekretnina.

Volim slikanje i fitnes rekreaciju, a slobodno vrijeme provodim s obitelji.

Rad u Dogma nekretninama smatram idealnim objedinjenjem svih prethodnih radnih iskustava i vještina, s ciljem pomoći klijentima da sa zadovoljstvom odrade sve svoje nekretninske transakcije.

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 93 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés