Iva Anić Assistant közvetítés
Mobile
091 985 5793
View listings
Speaks
Érdeklődés küldése

About me

O meni 

Rođena sam u Zagrebu 1988. godine, ponosna sam majka dvoje mališana.
Nakon završene prirodoslovno-matematičke gimnazije, diplomirala sam na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, 2015. godine.
Interes za rad s nekretninama javlja se nedugo po završetku fakulteta, te kupovine moje prve nekretnine.
Od tada aktivno pratim tržište nekretnina koje je, po mom mišljenju, najbolje definirano kao igra koja ima svoje igrače, pravila i vlastitu metodu odlučivanja o pobjedniku. Specifičnost te igre je u činjenici da se ona konstantno mijenja, pravila joj neprestano evoluiraju, a pobjednik je onaj koji je najuspješniji u predviđanju budućih promjena i iskorištavanju novih mogućnosti koje one nose.
Dogma nekretnine su bile moj prvi odabir na putu k željenom cilju, a to je raditi posao koji voliš, koji te ispunjava, te u kojem težiš svakim danom biti bolji.
Otvorena sam i komunikativna osoba koja najveću motivaciju pronalazi u krugu svoje obitelji s kojom najrađe provodim slobodne trenutke.
Ako želite iskrenog partnera u procesu kupoprodaje svoje nekretnine, kako bi ista bila jednostavna i uspješna, obratite mi se s povjerenjem!
 

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 35 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés