Jelena Mikulić Assistant közvetítés
Mobile
095/817-0340
View listings
Speaks
Érdeklődés küldése

About me

Rođena sam u predivnom gradiću dalmatinske Zagore, Imotskom, gdje sam provela dio djetinjstva. Osnovnu školu, Opću VIII. Gimnaziju i Ekonomski fakultet sam završila u Zagrebu. 

Prije posla mojih snova, radila sam u bankarskom sektoru skoro 20 godina.
Biti agent za nekretnine je odavno moja ljubav i želja, no teško je bilo napustiti sigurnost, stabilnost i stimulativna primanja bankarskog sustava. Ali ljubav prema nekretninama je prevagnula kad sam shvatila da puno slobodnih trenutaka koristim tražeći zanimljive kuće, zemljišta, stanove...pa zašto ne bi živjela od onoga u čemu uživam?

Želja mi se ostvarila 2020., zaposlila sam se u najvećoj agenciji za nekretnine na ovim prostorima!

Raditi posao koji voliš, koji te ispunjava, u kojem težiš svakim danom biti bolji moja je nit vodilja. 
Svijet nekretnina za mene je prilika dopuniti kompetencije stečene u bankarskom sustavu gdje sam svakodnevno imala prilike raditi na najzahtjevnijim projektima i surađivati s različitim klijentima. 

Modus operandi u kojem živim je  iskrenost, poštenje, otvorenost, empatija i upornost.

Kupnja i prodaja doma je važan trenutak u životu svake osobe te je pri tom potrebno imati vodstvo i podršku ozbiljnog i odgovornog posrednika koji će Vas mirno i stručno provesti kroz sam proces. 
 
Kažu da je dom tamo gdje je srce. Potražimo ga zajedno!
 

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 21 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés