Saša Marinković Assistant közvetítés
Mobile
095 518 1155
Telefonszám
01/647-3011
View listings
Speaks
Érdeklődés küldése

About me

Rođen sam 1974. godine u Zagrebu gdje sam i odrastao. Nakon završene srednje geodetske škole, počeo sam raditi u struci i učiti o svemu vezanom za nekretnine, vlasništvu, komunikaciji s klijentima. Nakon više od 15 godina rada u geodeziji, počeo sam raditi kao arhitekt/projektant na projektima konstrukcija građevina, planiranju gradnje, te nadzoru nad gradnjom. Cijeli svoj radni vijek proveo sam na radnom mjestu koje sam obožavao, učio sam, neprestano se educirao i trudio se znati sve što je bilo vezano za posao koji sam obavljao.
Stekao sam radne navike, odgovornost, disciplinu, predanost i marljivost što mi u svijetu nekretnina pomaže jer sve to, uz strast prema poslu su prednosti koje ljudi prepoznaju.
2012. godine počeo sam raditi u agenciji za prodaju nekretnina i prepoznao sam da je to posao u kojem sam ponovo našao onu istu strast, ponovo sam počeo raditi nešto što me ispunjava i čini zadovoljnim. I dalje posao obavljam s jednakom strašću i osmjehom kao što sam obavljao i svaki posao prije ovoga, prvenstveno iz razloga što, za razliku od većine, imam veliku sreću da cijeli život radim upravo ono što volim. Moje znanje, dugogodišnje iskustvo na području vezanom uz nekretnine te maksimalni angažman daju svim mojim sadašnjim i budućim klijentima sigurnost da ću maksimalno pristupiti svakom izazovu te ostvarenju svih Vaših želja!
 

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 32 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés