Silvio Orešković Agent engedéllyel
Mobile
099/235-8666
View listings
Speaks
Érdeklődés küldése

About me

Rođen sam u Otočcu 1984. godine gdje sam završio srednju ekonomsku školu, a ličku adresu mijenjam 2000. godine riječkom adresom, upisavši studij engleskog jezika, književnosti i pedagogiju na filozofskom fakultetu u Rijeci.
Nemirni duh i želja za konstantnim radom i napretkom, i kroz studentske su me dane usmjeravali prema poslu s ljudima. Široka poznanstva ostvario sam još tijekom studentskih dana radom u jednom riječkom pubu, a nakon toga nastavio u Allianz osiguranju kao zastupnik za osiguranje imovine i životnih osiguranja.
Radna etika, komunikativnost i konstantna edukacija, usmjerile su me prema novom poslovnom izazovu u Porsche Inter Auto, gdje sam, radeći kao prodajni savjetnik za nova vozila VW grupacije, stekao dodatna znanja i vještine kroz gro edukacija u smjeru što boljeg i kvalitetnijeg odrađivanja svakodnevnih zadataka te iza sebe ostavio mnogobrojne zadovoljne klijente, a što je dovelo do logičnog slijeda poslovnog napretka i prelaska u agenciju za nekretnine. Naime, položio sam licencu za agenta za posredovanje u prometu nekretninama te krenuo u nove pustolovine!
Dinamičnost, raznolikost te svakodnevna komunikacija s klijentima, čine ovaj poziv savršenim za mene, a radna etika, komunikativnost, znanje i posvećenost poslu te svakom klijentu ponaosob, čine mene dostojnim agentom za Vas. 
Obratite mi se s povjerenjem!
 
 
 
 

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 97 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés