Dean Žunić Agent engedéllyel
Mobile
098/174-8680
View listings
Speaks
Érdeklődés küldése

About me

Moje ime je Dean Žunić, rođen sam u Puli gdje sam završio osnovnu i srednju Ekonomsku školu. Visoko obrazovanje nastavio sam u Opatiji na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te sam diplomirao 2014. godine. Svoje sam radno iskustvo stekao još u školskim i studentskim danima, a poslove koje sam obavljao pretežno su bili vezani uz turizam i uslužne djelatnosti, gdje sam dodatno usavršio svoje komunikacijske vještine. U tom dugogodišnjem radu s ljudima stekao sam razna iskustva koja mi olakšavaju snalaženje u bilo kojem poslu. Međutim, od svih prijašnjih poslova najveća strast rodila se u onim poslovima koji su na neki način vezani uz nekretnine. Mogao bih reći da je priča i osobnoga karaktera jer sam nakon završetka studija bio primoran vratiti se doma kod roditelja te živjeti s njima i s bratom. Nakon slobodnoga studentskog života i mira na koji sam navikao to mi nije više odgovaralo pa sam kroz nekoliko mjeseci samostalno preuredio jedan pomoćni prostor i pretvorio ga u predivan i ugodan jednosoban stan. Budući da sam uložio svoj budžet i potrošio ušteđevinu odlučio sam taj stan prvotno iznajmljivati te se upravo tu javila ta ljubav prema cijelome tom procesu stvaranja, iznajmljivanja i prodavanja nekretnina. Tako sam proteklih pet godina skupljao znanja i iskustva u tome poslu te sam se odlučio zaposliti u renomiranoj tvrtci „Dogma“ kako bih još više rastao i napredovao u onome što volim.
Nadam se da ćete prepoznati moj entuzijazam za ovu djelatnost jer za mene ovo nije isključivo posao, već obostrana ugodna suradnja iz koje ćete izaći zadovoljni i sa savršenom nekretninom baš za Vas. Jamčim Vam maksimalni angažman u ostvarivanju svih Vaših želja!
  • Agent of the year2022

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 183 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés