Niko Ivković Assistant közvetítés
Mobile
091/766-8505
View listings
Speaks
Érdeklődés küldése

About me

Oduvijek sam volio raditi poslove koji su u intenzivnoj interakciji s ljudima. Ovo je bio temelj mojeg izbora fakulteta i karijere. Završio sam fakultet međunarodnih odnosa i diplomacije, a u poslovnom smislu sam se bavio prodajom i govorništvom već prije završetka fakulteta. Nakon fakulteta bavio sam se raznim poslovima u turizmu i diplomaciji, a kada sam počeo raditi kao agent za nekretnine uvidio sam da je to savršen spoj komunikacije, prodaje i poslovnih izazova što je upravo ono što tražim. Smatram da je istina najbolji put do zaključenja bilo kojeg posla jer samo tako svatko može jasno izreći svoj interes i dobiti ono što želi. Iznimno mi je važno da moji klijenti ne pronađu samo nekretninu koja im se sviđa nego svoj dom.

Hvala Vam što ste pročitali moju biografiju i želim da mi se slobodno obratite bilo kada sa svojim pitanjima i naravno svojim željama.

Agent listings

Látható: 1 - 20 a 30 találatból
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.

Keresés